• A
  •   
  • A




CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
         
3
4
5
6
11
12
14
17
18
19
20
21
26
28
30
Abril 2017



Estem a   Inici  >  Activitats  > Activitats gastronòmiques

Activitats gastronòmiques



Maridatges marítims
Maridatges marítims. Tast de sons
(27/04/2017 - 15/05/2017)

Us presentem una nova edició de Maridatges marítims, en aquesta ocasió entorn les temàtiques marítimes i musicals.

Les quatre trobades, que tindran un caire divulgatiu i distès, maridaran esdeveniments històrics amb instruments musicals i begudes, de les quals se n’oferirà un tast. Cada sessió es planteja com un diàleg que s'establirà a partir d'un instrument musical i la seva relació amb el món marítim. També s'interpretaran algunes peces musicals.

La segona sessió anirà a càrrec Joaquim Rabaseda, musicòleg i professor de l'Escola Superior de Música de Catalunya. Us parlarà de la guitarra, dels seus orígens, de la seva utilització en els vaixells i la seva difusió per tot el món. L'acompanyarà un guitarrista.

L'activitat està organitzada amb el grup editorial Sàpiens.

Dijous 27 d'abril- La guitarra, navegant arreu del món. Tast de de vi del país o una garnatxa.
Hora: 19.30 h
LLoc: nou vestíbul de l'MMB
Preu: 5 €

Inscripció



[+info]

Imprimir

Compartir:


La moixina
Els oblidats
(18/05/2017 - 29/06/2017)

L'MMB us proposa un cicle de sopars dedicats al peix per reivindicar el valor culinari de peixos poc coneguts. Cada sopar tindrà com a protagonista una espècie de peix pescat al nostre litoral, però que no és habitual de trobar als mercats. Els motius són diversos: potser té moltes espines, no sabem com cuinar-los, etc.

Es recuperaran receptes de la cuina marinera dels pescadors, que sí que són coneixedors del valor culinari d'aquestes espècies, que no solen arribar als nostres plats.

El menú anirà acompanyat d'una presentació del peix seleccionat i se sortejarà entre els assistents una cistella de peix fresc i de proximitat, gentilesa de
La Platjeta.

La tercera sessió estarà dedicada a la moixina, un peix considerat poc noble de l'ordre dels taurons. La seva carn és blanca, té una textura ferma i no té espines. Se sol cuinar estofada, ja sigui com un all cremat o amb patates.
Data: dijous 18 de maig, a les 21 h, al Restaurant Norai del Museu.
Preu: 30 €
Reserves a
reserves@norai.org

L'última sessió tindrà lloc 29 de juny i estarà dedicada a tapes de canana, pota i gamba blanca.

L'activitat la organitza l'MMB juntament amb Norai, Cap a Mar i la revista Cuina, amb la col·laboració de La Platjeta.

[+info]

Imprimir

Compartir:



ACTIVITATS