• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
     
2
5
7
9
13
14
15
21
22
26
27
28
       
Febrer 2018Estem a   Inici  >  Activitats

Activitats3a Setmana Blava
3a Setmana Blava de l'Institut de Nàutica de Barcelona
(19/02/2018 - 23/02/2018)

Anualment, l’Institut de Nàutica de Barcelona organitza una Setmana Blava, on durant uns dies, deixen de fer les activitats acadèmiques convencionals, i organitzen un seguit de conferències, visites, col·loquis, sortides amb vaixell i activitats diverses, adreçades principalment als seus alumnes, per a que tinguin l’oportunitat de copsar de primera mà el sector professional al quan estan dedicant els seus esforços.

Algunes d'aquestes activitats tindran lloc a l'MMB i també a algunes de les nostres embarcacions, com són una visita al Far Barceloneta i Far Formentera. Podeu consultar el programa detallat de totes les activitats.

Programa

Dates: del 19 al 23 de febrer
Activitats gratuïtes

[+info]

Imprimir

Compartir:


Curs d'energia elèctrica a bord
Curs d'energia elèctrica a bord
(19/02/2018 - 27/02/2018)

Les embarcacions d’esbarjo són cada cop més dependents de l’energia. L’enorme creixement i desenvolupament de l’equipament elèctric i electrònic disponible per a la nàutica d’esbarjo de les darreres dècades ha permès una facilitat de maniobra i un nivell de confort a bord com no havíem vist mai. Malauradament les averies en el sistema i aparells elèctrics i electrònics són també un dels maldecaps més habituals del navegant actual, perquè el medi marí és molt agressiu per a l’electricitat. Amb aquest curs us proposem abordar les instal·lacions a 12 V i 2 V: bateries, alternadors, aparells elèctrics habituals a bord. A més del manteniment, diagnòstic d'avaries, possibles reparacions i bones pràctiques.

Programa

Destinataris: propietaris de petites embarcacions de motor
Dates: 19, 20, 26 i 27 de febrer
Horari: de 18 a 21 h
Durada del curs: 12 h
Preu: 175 €
Important: les classes es faran a la drassana de l'Institut de Nàutica de Barcelona, Moll de Llevant s/n.

Aquest curs es fa en col·laboració amb l'Institut de Nàutica de Barcelona.

Inscripció

[+info]

Imprimir


Compartir:


La tabernera del puerto
La lírica del mar: Marina i La tabernera del puerto
(19/02/2018)

Pol Avinyó, divulgador musical, ens oferirà una dissertació sobre dues obres líriques en les quals el mar ocupa un lloc important: Marina, l’òpera composada per Emilio Arrieta el 1855 i La tabernera del puerto, la sarsuela de Pablo Sorozabal el 1936. A més de parlar-nos sobre les obres i els seus personatges de pobles mariners, s’escoltaran i es comentaran fragments de les àries i cors més destacats de les dues obres musicals.

Aquesta activitat que organitza l’MMB, conjuntament amb l’Aula d’Extensió Universitària Ciutat Vella per a la Gent Gran, és gratuïta i vol acostar el món de la música de temàtica marítima al gran públic.

Data: 19 de febrer
Hora: 17 h
Lloc: Auditori de l’MMB
Entrada lliure


[+info]

Imprimir

Compartir:ACTIVITATS