Abord!

Viatge gastronòmic i musical pel Mediterrani sense salpar de Barcelona

Informació Pràctica
Abord!

ABORD! és un viatge musical i gastronòmic pel Mediterrani sense salpar de Barcelona. El cicle se celebra als Jardins del Baluard, un indret privilegiat que poques vegades s’obre al públic. Aquest oasi fresc i ombrívol és al cor de la ciutat, encimbellat a la muralla medieval.

L’objectiu principal d’ABORD! és homenatjar la cultura gastronòmica i vitivinícola del Mediterrani. Els passatgers d’aquest vaixell de terra ferma podran tastar una gran varietat de receptes saboroses de la regió i maridar-les amb una selecció molt cuidada de vins del territori. Perquè som de terra endins i de mar enllà.

L’experiència estarà amenitzada per una exquisida curaduria musical, composada per sessions de djs. A més, el cicle tindrà una vessant de conscienciació, un aspecte clau si tenim en compte els problemes socials i mediambientals que tenen lloc avui dia al nostre mar.

ABORD! homenatja la gastronomia del Mediterrani amb foodtrucks especialitzats i vins de diverses regions. La música de quatre djs, capitanejats per Sonido Tupinamba, amenitzarà la primera jornada.

Per fomentar la conscienciació social i mediambiental hi haurà a bord entitats sense ànim de lucre. En aquesta primera edició ens acompanyaran Acnur i DrapArt.

El cicle se celebra el 21 de juliol, 29 de setembre i 20 d’octubre, de les 12 a les 22 h.

Entrada general: 2 € (12:00 a 21:15 h)
Entrada + Vermut: 4 € (12:00 a 16:00 h)
(Entrada gratuïta a menors de 12 anys)
Aforament limitat!

    Share on FacebookTweet about this on Twitter

Data

  • Del 21/07/2018
  • al 20/10/2018

Horaris

  • De 12:00 a 22:00

Lloc

  • Jardins del Baluard

Idiomes

Castellano / Català

Crèdits

  • Col·laboradorMuseu Marítim de Barcelona