• ELS MICRORELATS
 • 11.02.2019

EN MARXA! / ¡EN MARCHA!

Obrim ja el termini de participació en el concurs de microrelats! A partir d'avui, ja podeu enviar-nos els vostres microrelats ambientats en els Mites de mar: monstres i sirenes. Només heu d'entrar a la pestanya PARTICIPA i omplir el formulari amb les vostres dades i el vostre microrelat.

¡Abrimos ya el plazo de presentación de microrelatos! ¡A partir de hoy, ya podéis enviarnos vuestros microrelatos ambientados en los Mitos de mar: monstruos y sirenas. Tan solo tenéis que entrar en la pestaña PARTICIPA y rellenar el formulario con vuestros datos y vuestro microrelato.

 

Recordeu que teniu temps fins el 5 de maig per enviar-nos els vostres microrelats plens de mites, monstres i sirenes!

¡Recordad que tenéis tiempo hasta el 5 de mayo para enviarnos vuestros microrelatos plagados de mitos, monstruos y sirenas!

 

Anirem publicant els microrelats en aquesta mateixa pestanya a mida que ens vagin arribant. Esperem publicar els primers el més aviat possible!

Iremos publicando los microrelatos en esta misma pestaña a medida que nos vayan llegando. ¡Esperamos publicar los primeros lo antes posible!

 

Ànims i molta sort a tots/es els/les participants!

¡Ánimo y mucha suerte a todos/as los/las participantes!

  • ELS MICRORELATS
  • 01.02.2019

  VII EDICIÓ A LA VISTA! MITES DE MAR: MONSTRES I SIRENES / ¡VII EDICIÓN A LA VISTA! MITOS DE MAR: MONSTRUOS Y SIRENAS

  Ja tenim a punt la nova edició del Concurs de Microrelats Marítims! Aquest any comencem una mica més tard de l'habitual perquè, com podeu comprovar, hem canviat de plataforma. Hem integrat el blog del concurs en el nou portal web de l'MMB i ens hem hagut d'adaptar al nou format! Esperem guanyar amb el canvi i que vosaltres, autors i autores que ens seguiu i participeu, us hi sentiu còmodes.

  En quant a la inspiració, aquest any us proposem el següent tema: MITES DE MAR: MONSTRES I SIRENES. Tots els relats hauran de tractar aquesta temàtica, però sense més restriccions. L'elecció del gènere literari corre a càrrec de la imaginació de cadascú.

  Recordeu que els relats no poden superar les 150 paraules, que es poden escriure tant en català com en castellà i que ens els heu de fer arribar mitjançant el formulari que trobareu en aquest mateix blog, a la pestanya PARTICIPA. Aquesta pestanya l'activarem el proper 11 de febrer.

  Teniu tota la informació necessària a la pestanya de les BASES.

  A partir del dia 11 de febrer, sobre les 9 del matí, obrirem el termini de participació, i tindreu temps d'enviar-nos les vostres obres fins el 5 de maig.

  Com sempre, posem al vostre abast l'etiqueta #mmbmicrorelats per si voleu animar el concurs des de Twitter.

  Que els mites del mar us inspirin! La nova edició és a punt de començar!

  ¡Ya tenemos a punto la nueva edición del Concurso de Microrelatos Marítimos! Este año arrancamos un poco más tarde de lo habitual porque, como podéis comprobar, hemos cambiado de plataforma. Hemos integrado el blog del concurso en el nuevo portal web del MMB y nos hemos tenido que adaptar al nuevo formato. Esperamos ganar con el cambio y que quienes nos seguís y participáis del concurso os sintáis como en casa.

  En cuanto a la inspiración, este año os proponemos el tema siguiente: MITOS DE MAR: MONSTRUOS Y SIRENAS. Todos los relatos deberán tratar esta temática, pero sin más restricciones. La elección del género literario corre a cargo de la imaginación de cada cual.

  Recordad que los relatos no pueden superar las 150 palabras, que se pueden escribir tanto en catalán como en castellano, y que nos los tenéis que hacer llegar mediante el formulario que encontraréis en este mismo blog, en la pestaña PARTICIPA. ¡Esta pestaña la activaremos el próximo 11 de febrero!

  Tenéis toda la información necesaria en la pestaña de la BASES.

  A partir del día 11 de febrero, sobre las 9 de la mañana, abriremos el plazo de participación, y tendréis tiempo de enviarnos vuestras obras hasta el 5 de mayo.

  Como siempre, ponemos a vuestra disposición la etiqueta #mmbmicrorelats por si queréis animar el concurso desde Twitter.

  ¡Que los mitos del mar os inspiren! ¡La nueva edición está a punto de empezar!

  Llegir més / Leer más

mmb microrelats

El mar t’inspira?
Envian’s el teu relat!

PARTICIPA

Col·laboren