• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Centre d'Informació Marítima  > Què vols fer?

Consultar

Podeu accedir als nostres fons a través dels catàlegs de la Biblioteca, de les diverses col·leccions, dels fons d’imatges i de l’Arxiu General. També podeu contactar amb els conservadors de cada fons si voleu fer-los arribar les vostres consultes.

Abans d’aquesta opció, el Museu recomana passar per les FAQ,s: és molt probable que hi trobeu la resposta als vostres requeriments. En cas contrari, podeu formular la vostra consulta al Servei de Referència a través del 
formulari de consulta.
Imprimir


Reproduir

Per sol·licitar reproduccions fotogràfiques o digitals d’altres materials, com plànols i documents, contacteu amb nosaltres.Imprimir


Preguntar

Si voleu saber més sobre les nostres col·leccions o sobre història marítima, consulteu les nostres FAQ’s. És molt probable que hi trobeu la resposta als vostres requeriments. En cas contrari, podeu formular la vostra consulta al Servei de Referència, on us orientaran en la recerca i aclariran els dubtes.

FAQ,s sobre els fons i les col·leccions del Museu
Puc visitar els magatzems? Puc llogar una peça? Com puc fer una donació? Puc veure de prop una peça que m’interessa molt?

FAQ,s sobre història i cultura marítima
Puc trobar informació sobre Narcís Monturiol i els seus submarins? Com puc saber més sobre la figura de Cristòfor Colom? On puc localitzar informació sobre els meus avantpassats emigrants? Com puc trobar la història d’un vaixell?

FAQ,s sobre els serveis del Museu
Vull restaurar una embarcació i em cal assessorament. Estic fent un treball a l’institut o a la universitat i necessito orientació. He començat un projecte de recerca i voldria comentar-lo amb un expert. Necessito il·lustracions per a un llibre. Tinc un manuscrit que voldria publicar.

Imprimir


Investigar

Si voleu participar en l’Observatori, hi ha diverses possibilitats de col·laboració. També podeu rebre suport i assessorament en les vostres investigacions. Contacteu amb nosaltres mitjançant la bústia de l’Observatori o a través del blog Bitacolammb i us orientarem sobre aquestes dues opcions.

ImprimirCENTRE D'INFORMACIÓ MARÍTIMA