Revista Argo. Nova etapa

 

 

 

 

 

 

La revista Argo enceta la seva segona època totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

El primer número de la nova etapa surt al mercat el juny de 2018. La revista s’edita amb una periodicitat semestral. Preu: 8 Euros. Cliqueu en aquest enllaç per a subscripcions. Per a més informació contacteu amb subscripcions@ad-lante.com o bé al telèfon 902 090 869.

En aquesta nova etapa Argo vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant pels afeccionats com pels professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista Argo s’adreça a tots els públics i pretén articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana.

Podeu demanar el vostre exemplar de la revista Argo en aquestes llibreries:

LLIBRERIA PARCIR. Àngel Guimerà, 74. Manresa
FASSINA BALANYÀ DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ. Plaça de la Vila, 1. L’Espluga del Francolí
MUSEU DE LA PESCA. C/ Major, 56. Palamós
LA CENTRAL. Mallorca, 237. Barcelona
LLIBRERIA 22. Hortes, 22. Girona
LLIBRERIA ALTAÏR. Gran Via de les Corts Catalanes, 616. Barcelona

(actualitzat a 25 de juliol de 2018)