• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018


Estem a   Inici  >  Exposicions

Exposicions temporalsLisboa
Carrilho da Graça: Lisboa
(01/03/2017 - 01/05/2017)

Naus de les Drassanes

L’MMB i Arquitectes per l’Arquitectura us presentem l’exposició Carrilho da Graça: Lisboa. Aquesta no és una exposició sobre João Luís Carrilho da Graça ni sobre la seva obra, però el seu caràcter antològic és inevitable. La mostra posa de manifest tota una forma de mirar que ha estat present des de l’inici de la seva activitat professional i docent. És una forma de mirar que està il·lustrada a partir de la ciutat en la que ha treballat des de fa més de 30 anys: Lisboa.

Els materials presentats en aquesta retrospectiva permeten una aproximació a una teoria del territori, expressada en una planta i un model de ciutat, reiterada a les maquetes dels projectes. Da Graça és l’arquitecte del Pavelló del Coneixement dels Mars a l’Exposició Mundial del 1998 a Lisboa i de la musealització de la zona arqueològica de la Nueva Plaza del Castillo São Jorge.

Aquesta mostra s’ha exhibit anteriorment al Centre Cultural de Belém, a Lisboa, al Museu d’Arquitectura Leopoldo Rother, a Bogotà, i al Museu da Casa Brasileira de São Paulo.
Imprimir

Compartir:
EXPOSICIONS