• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Notícies i novetats  >  Notícies

Can Font


Can Font
La casa d'indianos Can Font
20/03/2017

Us volem donar a conèixer La Casa-Museu Can Font, equipament vinculat al Museu del Mar de LLoret, membre de la Xarxa de Museus de la Costa Catalana.

Can Font és un edifici de marcat caràcter modernista, construït l’any 1877 per "l'americano" Nicolau Font i Maig. L’Ajuntament de Lloret va adquirir l’immoble l’any 1981 donat que constituïa un edifici digne, que valia la pena conservar com a prototipus d’una classe de cases senyorials vinculada a les fortunes lloretenques fetes a Amèrica.

La decoració interior de la casa destaca pel ric treball d’artesania fent ús d’esgrafiats, frescos i guix en sostres i parets; mosaics de paviments i ceràmics; ferro artístic en baranes i cancell; fusta i emplomats en vitralls... tot sota un estil modernista unitari. En la planta primera i segona s'ha mantingut l'essència i la decoració de les cases benestants de l'època i a la segona planta s'ha museïtzat vinculant el llegat dels "americanos" lloretencs.

El Museu del Mar ofereix una ruta indiana pel centre de Lloret de Mar que s'acaba amb la visita a Can Font. Per a més informació visiteu
patrimoni.lloret.cat/ca.

Compartir:
NOTÍCIES I NOVETATS