• A
  •   
  • A




CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
       
6
8
11
12
13
15
19
20
21
22
25
26
31
Desembre 2017



Estem a   Inici  >  Notícies i novetats  >  Notícies

Els oblidats


Els oblidats
Nova edició del cicle 'Els oblidats'
04/12/2017

Divendres passat, 1 de desembre, va tenir lloc al restaurant Norai del Museu Marítim de Barcelona una nova edició del sopar “Els oblidats”, dedicat a la cuina del congre. “Els oblidats” és una activitat amb què el Museu Marítim vol recuperar peixos poc coneguts, però que han format part tradicionalment del receptari de la cuina dels pescadors de la Barceloneta.

En aquesta ocasió, el sopar va aplegar prop d’una quarantena de comensals, que van tastar croquetes de congre, terrina de congre amb salsa de pebrot escalivat i un suquet de congre amb mongetes de Santa Pau. Tot regat amb el cava Duc de Foix, del celler Covides, i el vi blanc Masia Freyé, del celler Domènech Vidal. El sopar va anar precedit d’una breu introducció a càrrec de Roger Marcet, director del Museu Marítim, i de Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. A més del Museu i la revista, els organitzadors d’aquesta activitat són el restaurant Norai i la cooperativa Capamar, amb la col·laboració de la botiga La Platjeta i la Confraria de Pescadors del Port de Barcelona.

 

Compartir:




NOTÍCIES I NOVETATS