• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Notícies i novetats  >  Notícies


El Santa Eulàlia present al festival Escala a Castelló
06/04/2018

El pailebot Santa Eulàlia participa del 5 al 8 d’abril en el festival mariner  Escala a Castelló.

Castelló ha organitzat  aquest cap de setmana una trobada de gans navilis. La cita tindrà lloc al Port Azahar, en la zona marítima del Grau, on es podrà visitar grans vaixells dels segles XVI i XVII, com la Nao Victoria, el Galeón Andalucía i l’Shtandart del tsar rus Pere el Gran. Els visitants, a més, es podran submergir en un mercat mariner de l’època, atraccions infantils, desfilades, batalles navals, actuacions musicals, animacions al carrer, degustacions gastronòmiques, campaments i més activitats que traslladaran als visitants als moments més apassionants de la història marítima.

El pailebot Santa Eulàlia va salpar del Port de Barcelona el dijous 5 a  la tarda cap al Port de Castelló, i es preveu l’arribada el divendres 6 d’abril. La nit del diumenge 8 d’abril emprendrà la tornada cap a Barcelona, i a partir de dimarts10 d'abril  tornarà a ser visitable al seu emplaçament habitual, el Moll de la Fusta.
 
La navegació del Santa Eulàlia a Castelló és una més de les activitats programades per commemorar el centenari del pailebot, que navega pel Mediterrani per participar en diferents festivals mariners. Es tracta de cites en municipis de gran tradició marinera que tenen l’objectiu de posar en valor el patrimoni marítim local i evidenciar l’empremta social, econòmica i cultural.

Aquí podeu consultar tot el programa commemoratiu del centenari del pailebot Santa Eulàlia.
 

Compartir:
NOTÍCIES I NOVETATS