• A
  •   
  • A

CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Premsa

Premsa

El Museu Marítim de Barcelona posa a disposició dels mitjans de comunicació diversos recursos: notes, dossiers de premsa i imatges sobre les diferents exposicions i activitats; i els reculls de premsa de tot el que es diu del museu, per tal de mantenir un flux constant d'informació entre la institució i els mitjans.1a Trobada de Vela Llatina de Cala Galdana
28/04/2011

L’Associació Amics de la Mar de Menorca organitza, el 14 i 15 de maig, la 1a Trobada de Vela Llatina de Cala Galdana. La iniciativa començarà dissabte 14 al migdia amb un dinar de germanor, dues sortides a navegar, una actuació musical i sopar. Cal destacar que una de les sortides a navegar inclourà passejades per a socis i simpatitzants. El Diumenge es convoca un esmorzar i un dinar a la platja, amb una sortida a navegar a mig matí.

El Amics de la Mar de Menorca és una associació sense ànim de lucre dedicada a la divulgació i conservació del patrimoni marítim de l’illa de Menorca, com poden ser els seu bots i llaüts, i la navegació amb vela llatina. L’Associació compta amb el suport i col·laboració del Museu Marítim de Barcelona.

Les embarcacions que vulguin participar en la Trobada s'han dinscriure abans de l'11 de maig a
amicsdelamar@menorcaweb.net


PREMSA