• A
  •   
  • A

CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Premsa

Premsa

El Museu Marítim de Barcelona posa a disposició dels mitjans de comunicació diversos recursos: notes, dossiers de premsa i imatges sobre les diferents exposicions i activitats; i els reculls de premsa de tot el que es diu del museu, per tal de mantenir un flux constant d'informació entre la institució i els mitjans.Elements de premsa exposició Darwin. El viatge d'un naturalista
09/05/2013

Darwin. El viatge d'un naturalista, exposició produïda per l'American Museum of Natural History. Ens mostra la vida i la trajectòria científica de Charles Darwin, brillant observador de la natura mundialment conegut com un dels científics i biòlegs més famosos de tots els temps per la seva teoria sobre l'evolució, recollida a L'origen de les especies. Es podrà visitar a les Grans Naus fins a l'1 de setembre. Adjuntem dossier, convocatòria, nota de premsa, reculls de premsa, televisió i internet.

En el següent enllaç es pot accedir a les fotografies en alta definició cedides per l’American Museum of Natural History de Nova York: 
https://www.dropbox.com/sh/8rzxqz734gwjjbt/efuoVfMlxU

Altres imatges de Charles Darwin: http://commons.wikimedia.org/wiki/Charles_Darwin

http://publicdomainclip-art.blogspot.com.es/2007/02/science-and-technology-charles-darwin.html

Fotografies del Beagle: 
http://commons.wikimedia.org/wiki/HMS_Beagle

Materials de premsa i impactes als mitjans en els documents adjunts:

 


PREMSA