• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Recerca  >  difusió de la recerca  > Beques i premis


Beques i premis

 Premi de Recerca Josep Ricart i Giralt

El Premi de Recerca Josep Ricart i Giralt va començar la seva singladura l’any 2000 amb l’objectiu d’estimular les investigacions en el camp de les ciències socials relacionades amb el patrimoni i la cultura marítimes en l’àmbit de la costa catalana. Va ser batejat amb el nom de Josep Ricart i Giralt, capità de la marina mercant, autor de molts llibres i articles y director de l’Escola de Nàutica de Barcelona.

Al llarg del seu recorregut, el Premi ha sofert algunes modificacions, la més remarcable és el fet de que a partir de la 9a edició es convoca conjuntament amb l’
Institut Ramon Muntaner (IRMU). Aquesta associació ha donat una nova empenta al premi aconseguint una major difusió i millors lligams amb la recerca local que es produeix al nostre territori. És un premi anual, dotat amb 6.000 €, que es concedeix a un projecte de recerca a desenvolupar al llarg d’un any. Els projectes són valorats per un Jurat format per quatre personalitats de reconegut prestigi en el camp de la cultura marítima. Un representant de l’IRMU, un representant del Museu Marítim de Barcelona i una persona a proposta de cadascuna de les institucions.

Nova convocatòriaImprimir

EnviarRECERCA