• A
  •   
  • A
CALENDARI
D'ACTIVITATS

«   »
dl dt dc dj dv ds dg
           
3
4
5
6
9
10
11
13
16
17
19
25
27
29
30
           
Abril 2018Estem a   Inici  >  Serveis  > Lloguer d'espais

Lloguer d'espais

El conjunt arquitectònic de les Drassanes Reials de Barcelona, seu del Museu Marítim, és un dels monuments del gòtic civil d’ús industrial més importants del món. Es tracta d’un equipament cultural de primer ordre, ubicat al centre històric de la capital catalana i amb una gran capacitat per acollir esdeveniments. Disposa de diversos espais singulars i polivalents, alguns dels quals de nova incorporació o rehabilitats recentment. Uns enclavaments eficaços i elegants que el Museu posa a disposició de particulars, empreses i entitats per celebrar conferències, recepcions, sopars, exposicions, desfilades, convencions...

Entre els seus espais trobem la Sala Gran, amb 1.700 m², conjunt espectacular i emblemàtic resultant de l’ampliació de les naus gòtiques del segle XVII. Les Naus de les Drassanes, restaurades recentment, forma el nucli central de les Drassanes Reials i és un marc incomparable de concerts i actes varis. La seva disponibilitat està subjecta a la programació d'exposicions i altres activitats del Museu.

L'auditori disposa de tots els equipaments tècnics necessaris per acollir seminaris, rodes de premsa i jornades de debat amb la màxima comoditat i eficàcia. El vestíbul del Museu és un espai ideal per a la celebració de presentacions acompanyades de còctels.  

I finalment, el Jardí del Museu, de 450 m², que serveix d’accés al conjunt arquitectònic del Museu, esdevé ideal per ubicar els aperitius previs a la celebració d’actes a la Sala Gran i a l'auditori.
 
Com a documents adjunts hi trobareu el catàleg dels espais i les condicions de cessió.


Per a més informació sobre el lloguer d'espais contacteu amb espais@mmb.cat  o bé al telèfon 933 429 930.

Documentació adjunta

Imprimir

Grada Major
Grada Major
 
SERVEIS