Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra.

El fons Joaquín Tusquets de Cabirol

Información Práctica
El Museu Marítim de Barcelona presenta de l’11 de febrer al 10 d’octubre de 2021 l’exposició  ‘Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra. El fons Joaquín Tusquets de Cabirol’ dedicada a la col·lecció fotogràfica de Joaquín Tusquets de Cabirol recentment adquirida pel MMB amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

La col·lecció està integrada per més de 4.000 negatius sobre plàstic, en format 6×6, blanc i negre, datades entre els anys 1942 i 1959. L’exposició ressalta les fotografies més destacades de Joaquín Tusquets i fa un retrat de la Barcelona de l’època, del museu del moment inaugurat l’any 1941 per la Diputació de Barcelona i del propi Port de Barcelona.

L’exposició fa un recorregut per la Barcelona marítima de postguerra a través de la mirada artística de Joaquín Tusquets. En un període de temps caracteritzat per la manca de recursos i del qual es disposa poc material fotogràfic, Joaquín Tusquets fa un retrat de la vida quotidiana de la Barcelona de l’època, del museu del moment inaugurat l’any 1941 per la Diputació de Barcelona i del propi Port de Barcelona.

Segueix-nos a #TusquetsMMB
  • #TusquetsMMB