Peixos de resistència: Cuina d’una mar en transformació (FINALITZADA)

Cicle de sopars de peix 2023

Informació Pràctica
Peixos de resistència: Cuina d’una mar en transformació

Aquest cicle de sopars està basat en el llibre La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat, que recentment ha editat la Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG, en el qual 14 cuiners proposen 14 receptes amb espècies termòfiles, espècies típiques d'aigües càlides que degut a l'escalfament de la temperatura de la mar associada al canvi climàtic, estan augmentant a la nostra costa.

Amb aquests sopars es vol donar a conèixer espècies que, en ser poc conegudes se solen rebutjar ja des de la barca.

Com és habitual, el vi d'aquest cicle de sopars organitzats pel Restaurant Norai, l'MMB, l'associació Cap a MarCuina, és gentilesa de DO Penedès.

 

Sopars:

23 de febrer: Bròtola

30 de març: Alatxa

27 d'abril: Pop blanc

25 de maig: Llissa

29 de juny: Canana

20 de juliol: Gamba Blanca

28 de setembre: Cranc Blau

26 d'octubre: Bacora

30 de novembre: Llampuga* 

*Canvi al menú previst per problemes amb la pesca de la llampuga: al sopar se servirà tallahams, un altre peix d’espècie termòfila.  


LLOC: restaurant Norai del Museu Marítim.

INFORMACIÓ I RESERVES: Tots els sopars tenen un preu de 35 € i comencen a les 21 h.

És necessari fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o al mail reserves@norai.org

Data

  • Del 23/02/2023
  • al 30/11/2023

Horaris

  • De 21:00 a 23:00

Lloc

  • Restaurant

Preu

  • 35.00 € Inscripció General

Durada

  • 2h

Adreçat a

Tots els públics

Informació de reserves

Reserves al Restaurant Norai: tel. 661919998 // mail: reserves@norai.org

Idiomes

Català

Places

70 Places

Crèdits

  • Col·laboradorRestaurant Norai Raval SCCL