-
Horaris
De dilluns a diumenge
de 10 a 19h -
Situacio
Avinguda de les
Drassanes, s/n
08001 Barcelona
Peixos de resistència: Cuina d’una mar en transformació (FINALITZADA)
Cicle de sopars de peix 2023
Informació Pràctica
Aquest cicle de sopars està basat en el llibre La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat, que recentment ha editat la Càtedra Oceans i Salut Humana de la UdG, en el qual 14 cuiners proposen 14 receptes amb espècies termòfiles, espècies típiques d'aigües càlides que degut a l'escalfament de la temperatura de la mar associada al canvi climàtic, estan augmentant a la nostra costa.
Amb aquests sopars es vol donar a conèixer espècies que, en ser poc conegudes se solen rebutjar ja des de la barca.
Com és habitual, el vi d'aquest cicle de sopars organitzats pel Restaurant Norai, l'MMB, l'associació Cap a Mar i Cuina, és gentilesa de DO Penedès.
Sopars:
23 de febrer: Bròtola
30 de març: Alatxa
27 d'abril: Pop blanc
25 de maig: Llissa
29 de juny: Canana
20 de juliol: Gamba Blanca
28 de setembre: Cranc Blau
26 d'octubre: Bacora
30 de novembre: Llampuga*
*Canvi al menú previst per problemes amb la pesca de la llampuga: al sopar se servirà tallahams, un altre peix d’espècie termòfila.
LLOC: restaurant Norai del Museu Marítim.
INFORMACIÓ I RESERVES: Tots els sopars tenen un preu de 35 € i comencen a les 21 h.
És necessari fer reserva prèvia al restaurant Norai, al telèfon 666 919 998 o al mail reserves@norai.org
- Sopar 23/02: Bròtola (menú + recepta)
- Sopar 30/03: Alatxa (menú + recepta)
- Sopar 27/04: Pop blanc (menú + recepta)
- Sopar 25/05: Llissa (menú + recepta)
- Sopar 20/07: Gamba blanca (menú + recepta)
- Sopar 28/09: Cranc blau (menú + recepta)
- Sopar 26/10: Bacora (menú + recepta)
- Sopar 30/11: Llampuga* (menú + recepta)
Data
- Del 23/02/2023
- al 30/11/2023
Horaris
- De 21:00 a 23:00
Lloc
- Restaurant
Preu
- 35.00 € Inscripció General
Durada
- 2h
Adreçat a
Tots els públics
Informació de reserves
Reserves al Restaurant Norai: tel. 661919998 // mail: reserves@norai.org
Idiomes
Català
Places
70 Places
Crèdits
- Col·laboradorRestaurant Norai Raval SCCL