Canvi temporal de l’accés al Museu Marítim

  • El museu
  • 10.01.2024

L’accés principal del Museu Marítim de Barcelona, ubicat a la plaça Portal de la Pau, roman tancat a causa de les obres de remodelació de la Rambla de Barcelona. El tram afectat va des del monument de Colom fins a Santa Madrona.

A conseqüència d’això, l’accés al Museu Marítim de Barcelona es fa pel jardí del museu, fins a nou avís. Des del jardí podeu accedir directament al vestíbul per adquirir les entrades o gaudir de les nostres activitats.

Us recordem que el Museu Marítim de Barcelona manté els mateixos horaris d’obertura: de dilluns a diumenge, de 10 a 20 h (última entrada a les 19 h). Us hi esperem!


Cambio temporal del acceso al Museo Marítimo de Barcelona

El acceso principal del Museo Marítimo de Barcelona, ubicado en la plaza Portal de la Pau, permanece cerrado a causa de las obras de remodelación de la Rambla de Barcelona. El tramo afectado va desde el monumento de Colón hasta Santa Madrona.

A consecuencia de esto, el acceso al Museo Marítimo de Barcelona se realiza por el jardín del museo, hasta nuevo aviso. Desde el jardín podéis acceder directamente al vestíbulo para adquirir las entradas o disfrutar de nuestras actividades.

Os recordamos que el Museo Marítimo de Barcelona mantiene los mismos horarios de apertura: de lunes a domingo, de 10 a 20 h (última entrada a las 19 h). ¡Os esperamos!


Temporary change of access to the Museu Marítim

The main entrance to the Museu Marítim de Barcelona, located in Plaça Portal de la Pau, is closed off due to the remodelling work on the Rambla de Barcelona. The section affected runs from the Columbus Monument to Santa Madrona.

As a result, access to the Museu Marítim de Barcelona will be through the museum garden until further notice. From the garden you can go directly to the lobby to buy tickets or enjoy our activities.

We’d like to remind you that the Museu Marítim de Barcelona continues to have the same opening hours: from Monday to Sunday, from 10 am to 8 pm (last entrance at 7 pm). See you there!

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí