IX Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima – Crida a la participació

  • Recerca
  • 06.09.2024

El 14 de desembre és celebrarà al Museu Marítim de Barcelona la IX Jornada de Recerca local, patrimoni i història marítima.

El Museu Marítim de Barcelona conjuntament amb l’Institut Ramon Muntaner i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, promouen bianualment la celebració d’aquestes Jornades.

Amb la voluntat de donar difusió a la investigació que s’està realitzant al país al voltant de la història i la cultura marítima, i servir de punt de trobada i intercanvi d’idees i projectes entre els investigadors que tenen en aquesta temàtica el seu camp de treball.

Pel que us animem a participar activament en aquesta Jornada presentant les vostres recerques finalitzades o en marxa sobre temàtica marítima, podeu presentar la vostra proposta de comunicació en la que ens expliqueu els reptes, la metodologia, els resultats que estigueu obtenint. Ompliu la fitxa de participació, que trobareu en els documents adjunts, i ens la feu arribar al correu gonzalezsin@mmb.cat. Teniu fins el 18 de novembre per fer arribar les vostres propostes de comunicació.

Al llarg de la Jornada es presentaran els treballs premiats amb els premis de recerca Ricart i Giralt i Antoni de Capmany dels dos últims anys.

Us animen a compartir aquesta informació amb les persones del vostre entorn que penseu els pugui  interessar.   

La inscripció serà gratuïta.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí