Donació de documentació del Fons Barcelona Agencia Marítima (Dahl)

  • Arxiu
  • 01.12.2016
El dia 21 de novembre es va realitzar l’operatiu per traslladar la documentació del Fons Barcelona Agencia Marítima (Dahl) a l’Arxiu del Museu Marítim de Barcelona. Aquesta actuació ha estat coordinada i supervisada per tècnics de l’Arxiu i un familiar de l’empresa. La documentació es troba encara en situació de ser netejada i condicionada per a la seva disposició.
Aquesta documentació ingressa per donació i s’incorporarà al fons de l’empresa consignatària Barcelona Agencia Marítima (Dahl) 1945–2004, que ja conserva la nostra institució. L’empresa es va fundar a Barcelona el 1945 i dedica la seva activitat a la consignació de vaixells, és a dir, a la representació de les companyies navilieres davant de clients i autoritats i exercint activitats d’intermediació en el transport marítim al Port de Barcelona i a altres ports.

A l’Arxiu es troba la documentació comptable i fiscal del període comprès entre els anys 1964 i 2001. També hi ha expedients de prestació de serveis als clients i circulars de l’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona i l’Autoritat Portuària de Barcelona.
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí