IV Taller Fotos en conserva

  • Foto de mar
  • 15.03.2016


Tenir 4 nocions bàsiques sobre la cura de les fotos que guardem a les nostres llars pot ser més determinant del que a priori ens imaginem. El fet de guardar els àlbums en una habitació o una altra de casa nostra pot allargar la vida de la fotografía o malmetre-la per sempre. Simplement cal saber-ho i prevenir-ho.
En breu, una nova edició del taller FOTOS EN CONSERVA impartit per experts professionals en fotografía: Dra. Núria F. Rius (Doctora en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona), Pep Parer (fotògraf i conservador en fotografia), Christina Guldager (fotògrafa i especialista en digitalització) i Mayte Lingg (documentalista).


Ja hem obert les inscripcions del IV Taller Fotos en Conserva, Mitjans casolans per guardar les teves fotografiesorganitzat per l’AssociacióCultural Fotoconnexió i l’arxiu fotogràfic del Museu Marítim amb l’objectiu d’oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de les fotografies que guardem en els nostres arxius familiars i que tots tenim a casa.

Dia: dissabte 21 de maig 2016, de 10 a 19:30h

Preu del taller: 28 euros
Per a més informació: dahlts@mmb.cat
Inscripcions a www.mmb.cat

Programa:




Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora

Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona



Links relacionats:
Fotos a Pinterest

Comparteix aquest post: http://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2016/03/iv-taller-fotos-en-conserva.html


  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí