VII Regata Puig Vela Clàssica Barcelona

  • Foto de mar
  • 27.07.2014
La setmana passada les aigües de Barcelona es van omplir de veles a l’horitzó, oferint un espectacle ben bonic: la VII regata Puig Vela Clássica Barcelona. I és en aquest escenari que varem realitzar un nou curs de fotografia avançat en el mar. En aquesta ocasió, a bord d’una embarcació tradicional del Museu: el nostre bot de pràctics Pollux. Tot plegat, una veritable delícia pels participants del curs.

Mentre es desenvolupaven la regata i el curs de fotografia, també hi havia altres barcelonins fruint de l’espectacle al mar. A través d’aquest blog, hem volgut compartir unes sensacions de l’Oscar Viñas, apassionat pel mar i un dels primers windsurfistes de la ciutat. Les fotografies que acompanyen aquest post són cortesia de Diego Yriarte, fotògraf i professor dels cursos de fotografia de mar del Museu.

 


A l’esquerra el Pollux. Foto: Diego Yriarte



Aquí teniu les seves sensacions:
Ayer al mediodía soplaban 15 nudos de Garbí en Barcelona, mis hijos Bruno y Oriol estaban en el Campus Olimpia del Centro Municipal de Vela aprendiendo a navegar y la Regata de Clásicos del Club Náutico de Barcelona se había iniciado.
El mar estaba contento, observé tres de esos veleros ciñendo a un par de millas de mi posición y me aventuré a contemplarlos de cerca con mi tabla. En pocos minutos me encontraba a escasos metros de ellos, veleros enormes, de los más maravillosos del mundo, algunos de ellos centenarios, no debía acercarme más así que trasluché, el mar a esa distancia de la costa es más grueso, más duro y más oscuro, de bajada, divisas la ciudad completa, ves Collserola y los edificios que destacan, también toda la gama de azules.

Al acercarme al Puerto, ya salían los barcos de escuela que Bruno me dijo que usarían a la tarde, nos cruzamos, me saludó sonriente, durante unos minutos navegamos juntos y al llegar a tierra pensé que acababa de vivir el mejor bordo de los 25 años que llevo navegando.



Foto: Diego Yriarte



El Drac en la regata. Foto: Diego Yriarte

Foto: Diego Yriarte

Aquí tenéis una muestra de lo que ha estado sucediendo estos días en las aguas de Barcelona.
Belleza pura.



Post escrit per Oscar Viñas.Windsurfista de Barcelona

Oscar Viñas amb la regata al fons. Foto: Silvia Dahl



  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí