Aprèn a conservar les teves fotografies: II taller “FOTOS EN CONSERVA”

  • Foto de mar
  • 01.04.2014

Tots sabem el que és una fotografia, però coneixem la seva història? Què fem per ordenar les caixes i àlbums amb centenars de fotografies? Què podem fer si tenen taques o estan trencades, es poden salvar? Què vol dir això de la digitalització?

Tantes i tantes preguntes!

Ja hem obert les inscripcions del II Taller Fotos en Conserva, Mitjans casolans per guardar les teves imatges, organitzat per l’AssociacióCultural Fotoconnexió i l’arxiu fotogràfic del Museu, amb l’objectiu d’oferir unes primeres pautes per a la identificació i conservació de les fotografies que guardem en els nostres arxius familiars i que tots tenim a casa.




http://www.pinterest.com/pin/352547477052707643/
Foto: Pep Parer. 2013


En aquest taller aprendrem a cuidar de les nostres fotografies, amb unes nocions senzilles i bàsiques d’alguns dels procediments fotogràfics, formats i càmeres més comuns, i utilitzant els materials que tots tenim a l’abast. Els docents són experts professionals, amb molts anys de bagatge en l’estudi, gestió i cura de la fotografía.  

La metodologia del taller es desenvoluparà en diferents sessions, estructurades en quatre parts, que combinen les explicacions teòriques i les presentacions d’exemples pràctics.




http://www.pinterest.com/pin/352547477052707639/
Foto: Pep Parer. 2013









Com recordareu, l’any passat es va impartir aquest taller amb gran èxit de participació. Per això, us recomanem que feu l’inscripció aviat doncs el nombre de places és molt limitada.

Preu del Taller: 20 €
Per a més informació, podeu contactar amb:
dahlts@diba.cat
Inscripcions a www.mmb.cat 

Aquí teniu el programa:

Post escrit per Silvia Dahl- Arxiu Fotogràfic-
Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí