Últimes noticies sobre els Tallers de fotografia del MMB

  • Foto de mar
  • 14.03.2013
Us informen com estan, en aquest moment, les activitats engegades per l’Arxiu Fotogràfic:
Autor: Mateu Tomàs. Alumne dels cursos i tallers de fotografia de mar. MMB

En primer lloc, us parlem del taller de fotografia: “Barcelona desperta“, que es celebrarà el proper 17 de març. Les places ja estan exhaurides i per a les persones interessades, us emplacem a un altre taller de fotografia, de característiques similars, programat pel mes d’octubre, el taller de fotografia “Quan cau la nit”, en la seva segona edició.

El taller de fotografia “Quan cau la nit” permetrà als alumnes practicar la tècnica fotogràfica, a bord del pailebot Santa Eulàlia, vaixell històric que forma part de la flota del Museu, quan es fa de nit, moment en que els canvis de llum permeten fer unes fotografies úniques a bord d’una embarcació. Aquesta sessió, juntament amb l’anàlisi de les fotografies, estarà conduïda pel professor dels nostres cursos de fotografia, Diego Yriarte.
Dates: dissabte 19 d’octubre, de 18.30 a 21.30h (Sortida a mar) i diumenge 20 d’octubre, de 10 a 13h (Anàlisi i conclusions). El preu també serà de 60 € (IVA inclòs), amb un 25% de descompte per a estudiants i membres de l’Associació d’Amics del Museu Marítim de Barcelona.



Autor: Aurea Libori. Alumne dels cursos i tallers de fotografia de mar. MMB



Ch. Guldager / Fotoconnexió

Ja estan obertes les inscripcions d’un altre taller de fotografia, “Fotos en conserva. Mitjans casolans per guardar les teves imatges que organitza el Museu juntament l’Associació Cultural Fotoconnexió per aprendre a classificar i conservar les fotos que tots tenim a casa i poder crear àlbums familiars perdurables: Inscripcions

La metodologia del taller es desenvoluparà en diferents sessions, dissabtes 20 i 27 d’abril, de 10 a 14h. El preu del taller és de 20 €.
Per a qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb: bernallm@diba.cat o dahlts@diba.cat
Post escrit per Dolors Bernal– Centre de Documentació del Museu Marítim de Barcelona
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí