Programa de cursos i tallers de fotografia de mar per a l’any 2013

  • Foto de mar
  • 22.01.2013



Autor: Diego Yriarte (Professor dels cursos i taller Instanànies de mar)
Imatge d’un alumne participant en un taller.



El Museu Marítim de Barcelona organitza una nova edició de cursos i tallers de fotografia de mar per a l’any 2013.
Els cursos i tallers estan destinats a tots aquells que vulguin aprendre i millorar la tècnica i la composició de la fotografia a bord d’una embarcació, així com la relació del fotògraf amb el medi marí.
La variada oferta de cursos i tallers es crea per acomplir els diferents nivells que puguin tenir els alumnes: inicial o avançat, i el perfil dels mateixos, públic adult i juvenil.
En tots els casos, les sessions pràctiques i teòriques seran impartides per Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica, i professor de fotografia. Les nocions teòriques es desenvoluparan en el museu. En la majoria d’aquestes activitats, les classes de mar s’impartiran a bord d’una de les embarcacions de la flota tradicional del Museu Marítim: el pailebot Santa Eulàlia.
Enguany, com a novetat, el Curs avançat de fotografia en el medi marí es vincularà a una regata que tindrà lloc a la ciutat de Barcelona al mes de juliol. En aquesta ocasió, unes llanxes neumàtiques ens permetran acostar-nos a les embarcacions per a poder fer fotografies. L’experiència serà única, ja que difícilment es pot accedir a embarcacions clàssiques en moviment. 


Autor: Diego Yriarte. Professor del cursos de fotografia de mar al MMB


Una selecció del material generat pels alumnes, que podeu veure a un compte creat a flickr  s’exposa a la sala d’exposicions temporals del museu.

Les places són limitades en totes les activitats. La realització dels cursos i tallers estan supeditats a un nombre mínim de participants. Tots els cursos i tallers compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, l’Escola Municipa de Vela i Casanova Fotografia.

Si esteu interessats en rebre informació sobre les activitats i cursos desenvolupats per l’Arxiu Fotogràfic del Museu, podeu adreçar-vos, per correu electrònic, a la Sílvia Dahl.


Post escrit per Dolors Bernal- Centre de Documentació Marítima MMB

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí