Nova exposició de fotografia: Imatges del taller Quan cau la nit

  • Foto de mar
  • 22.10.2012
El Museu Marítim renova l’espai expositiu destinat a acollir mostres fotogràfiques de petit format. En aquesta ocasió, s’exposa una nova sèrie de fotografies fetes pels alumnes del taller de fotografia Quan cau la nit, que va tenir lloc el passat mes de febrer. 

Autor: Mateu Tomàs.  Taller “Quan cau la nit”, MMB.



Concretament, en aquest taller, els alumnes aprenen i milloren la tècnica i la composició de la fotografia a bord d’una embarcació: el pailebot Santa Eulàlia. El repte dels alumnes està en fer fotografies en el moment en què comença a fer-se fosc, per crear nous enquadres i composicions. Tot el procés està guiat per Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica, i professor de fotografia de tots els cursos i tallers que integren el programa Instantànies de mar.  A més, i a modus de cloenda, el professor també realitza una sessió d’anàlisi de les fotografies fetes pels alumnes.
Autor: Aurea Libori. Taller “Quan cau la nit”, MMB.
Tal i com succeeix amb la resta de cursos i tallers de fotografia de mar, el material fotogràfic dels alumnes es pot visualitzar a l’àlbum monogràfic creat a Flickr.
Si esteu interessats en rebre informació sobre les activitats i cursos desenvolupats per l’Arxiu Fotogràfic del Museu, podeu adreçar-vos, per correu electrònic, a la Sílvia Dahl.
Tots els cursos i tallers compten amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, l’Escola Municipal de Vela i de Casanova Fotografia.
Post escrit per Dolors Bernal. Centre de Documentació Marítima del MMB
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí