Arriba l’estiu al Museu Marítim de Barcelona

  • El museu
  • 16.07.2024

L’estiu ja és aquí, i és un bon moment per visitar el Museu Marítim de Barcelona on hi trobareu diverses exposicions que repassen la relació entre la mar i la societat a Catalunya entre els segles XIII i XXI: Drassanes i galeresCatalunya mar enllà. Tres segles de marina catalana Les Sorres X. Un vaixell medieval,  7 Vaixells 7 Històries.

Coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica a Barcelona, us proposem visitar dues exposicions d’accés gratuït que parlen de les regates i les competicions a vela:

Al vestíbul us donem la benvinguda amb Penèlope, la mar és teva una exposició que presenta les experiències i els desafiaments de sis dones destacades del món de la vela en diferents etapes de les seves trajectòries professionals.

A l’espai Mirador hi trobareu Competir a mar una exposició que explica la història de les regates en l’àmbit català, des del seu naixement als clubs de platja, fins a la seva consolidació a través d’un gran nombre d’esportistes d’elit que participen en les grans regates nacionals i internacionals.

A més a més no us podeu perdre l’exposició Retrats de vaixells. Del s.XIX als “shipspotters” que mostra l’evolució dels retrats dels vaixells a través dels avenços tecnològics i dels canvis socials.

Enguany, el pailebot Santa Eulàlia ha estat uns mesos sotmès a tasques de manteniment, però aquest estiu ja el podreu visitar a la seva ubicació habitual, el Moll Bosch i Alsina.

El Museu també està present a La Mar d’activitats, un espai lúdic situat a la Plaça de l’Odissea, al Maremàgnum, pensat per a animar als més petits a explorar el món marítim tot fomentant la creativitat i el respecte cap al medi ambient.

L’horari de visita del Museu Marítim és de dilluns a diumenge de 10 a 20 h. Darrer accés a les exposicions, a les 19 h. Diumenges a la tarda a partir de les 15 h l’accés és gratuït.

La Biblioteca del Museu Marítim roman tancada de l’1 al 31 d’agost.

El Registre General del Museu Marítim està obert al públic de 10 a 14 h.

El Restaurant Norai manté el seu horari habitual: de dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí