La teva foto a l’exposició de càmeres submarines

  • Foto de mar
  • 18.07.2014
Com us hem anat explicant, estem construint una exposició inèdita sobre l’evolució de la fotografía submarina al Museu Marítim. Càmeres fotogràfiques i de filmar, caixes estanques, equips d’immersió centenaris, fotografíes,…seran els grans protagonistes. I això gràcies a la cessió, durant sis mesos, d’institucions, col·leccions privades i fotògrafs de renom com el Musée International de la Plongée Autonome FrédéricDumas (Sanary-sur-Mer), l’Aquazoo Museum (Düsseldorf), les col·leccions privades del Dr. Andrés Clarós, del fotògraf Enrique Dauner, Frederic Malagelada, Christian Petron, Enrico Porfirione, Eduard Admetlla, càmeres de Casanova Foto, les fotografíes de Carlos Villoch, entre altres.



Un dels nostres criteris de treball ha estat obrir les portes a la participació i col·laboració entre els experts i els apassionats pel món submarí, amb la fotografía com a vehicle d’unió. Per aquesta raó, ens agradaria molt que es fés extensiu a tothom que vulgui compartir la seva fotografía submarina en aquesta exposició. El requisit és molt senzill: us engresquem a que compartiu la vostra fotografía feta sota la línea de mar (des de pocs centímetres de la superficie ja és una foto submarina!) amb el motiu que més us agradi , en les aigües que preferiu, i ha d’estar disparada amb càmera digital. Les fotografies seleccionades estaran exposades en un dels plafons dels àmbits expositius durant els 6 mesos que duri la mostra.
Hem pensat que seria una bona manera de construir l’exposició, amb el vostre “granet de sorra”. Bé, són els granets de sorra els que fan els paisatges meravellosos de les platges!

Per a més informació, podeu consultar les bases en la página web del Museu.

Animeu-vos-hi, l’espontaneïtat, originalitat i creativitat será ben rebuda!


Post escrit per Silvia Dahl- Arxiu Fotogràfic-

Àrea de col·leccions i coneixement del Museu Marítim de Barcelona
  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí