Sessió identificació fotografia naval: pesca

  • Foto de mar
  • 13.02.2018
El proper dimarts 20 de febrer organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió està dedicada a les embarcacions de pesca, i serà conduïda per Vicente Garcia-Delgado, investigador sobre embarcacions de vela llatina i la pesca.  

Avarada. Autor desconegut. 1515F MMB



En el document adjunt podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació escrita en negre; així com, en el requadre superior-dret, les dades que precisen debat o cerca d’informació.



Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes. I, si us interessa participar en alguna de les sessions al Museu, preguem que us poseu en contacte amb mi mateixa a través del email dahlts@mmb.cat, o per telèfon: 933429920.
El calendari de les sessions d’identificació naval de 2018:
          Dimarts 15 de maig
          Dimarts 2 octubre
          Dijous 13 desembre – tema: pailebots i motovelers. Sessió especial amb   motiu del centenari del pailebot Santa Eulàlia
Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives  particulars. Estem buscant “amants dels velers”, i també ens agradaria debatre sobre les embarcacions esportivesComptem amb tu!

Post escrit per Silvia Dahl. Conservadora 
Arxiu fotogràfic. Museu Marítim de Barcelona



Comparteix aquest post: 
https://arxiufotograficmmb.blogspot.com.es/2018/02/sessio-identificacio-fotografia-naval.html

  • segueix-nos

  • web mmb

  • subscriu-te!

    al butlletí