SESSIÓ IDENTIFICACIÓ FOTOS DE MAR: GALILEA, FOTÒGRAF NAVAL

  • Foto de mar
  • 29.09.2021

El proper dimarts 5 d’octubre organitzem una nova sessió d’identificació de fotografies. En aquesta ocasió, dedicada a Manuel Galilea, un fotògraf naval de referència nacional durant les dècades de 1950 a 1960.

Recuperem les sessions presencials, a l’MMB, però també oferim assistència virtual. Si t’interessa participar preguem que et posis en contacte amb la conservadora de les col·leccions fotogràfiques del Museu, Silvia Dahl.

El calendari de la propera sessió per 2021 és el següent:

•           Dimarts 14 de desembre: Arquitectura naval i arquitectura d’interior de correus marítims espanyols

Quins submarins són? Data? 35884F MMB

Podeu visionar les imatges, amb el seu número de registre, i una mínima informació; així com les dades que precisen debat o cerca d’informació. Els elements que composen la imatge ens donen pistes per a llegir dades.

Et convidem a consultar el document.

Si ens voleu ajudar a completar aquestes dades, hi estarem forçament agraïts. Podeu utilitzar el blog (en els comentaris) o el Grup de facebook “Fotografia de mar” per a fer les vostres apreciacions, suggeriments o dubtes.

Teniu fotografies a les vostres col·leccions que us agradaria compartir per ampliar o consensuar informació? Us interessaria tractar algun tema determinat sobre fotografia? No dubteu en contactar amb nosaltres!

El patrimoni fotogràfic és universal, i s’enriqueix amb el treball dels museus, biblioteques i altres entitats gestores, i sens dubte, amb l’empenta, ajut i coneixement de les iniciatives particulars. Comptem amb tu!

    • segueix-nos

    • web mmb

    • subscriu-te!

      al butlletí